Ochelarii Airrage au un design durabil si sportiv . In special conceputi pentru fețe mai mici, au terminatiile ramelor cauciucate ceea ce asigura fixarea ferma. Diferitele stiluri va ofera o gama variata din care sa alegeti ochelarii de soare sport pe care îi cautati.

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat. Dimensiune rama 61/18/120 .

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Acest material face ca lentilele ochelarilor Wiley X sa fie aproape indestructibile , calitate certificata prin testul de rezistenta la impact (ANSI Z87.1-2003) .

Acest model se livreaza impreuna cu un etui Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor, snur si curea elastica, care poate fi montata pe rama ochelarilor , pentru a asigura un confort optim si o fixare sigura.
Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C.

Facand parte din seria Climate Control ochelarii Airrage beneficiaza de tehnologia Wiley X Facial Cavity Seal (sigilarea cavitatii faciale), garnitura detasabila fiind realizata din spuma multistrat pentru un plus de confort si protectie. Cu un design special care si-a dovedit eficienta, aceasta garnitura detasabila patentata Wiley X , elimina lumina periferica protejand in acelasi timp ochii purtatorului, de vant, praf, polen sau alte particule aeropurtate, care pot contribui la leziuni oculare . Deasemena garnitura detasabila Facial Cavity Seal™  reduce semnificativ ritmul de evaporare a lacrimilor, fiind ideala pentru purtătorii de lentile de contact, dar și pentru suferinzii de Sindromul Ochiului Uscat ( aceasta afectiune apare ca urmare a unei lubrifieri si umidificari insuficiente a ochiului, din diverse cauze: atmosfera uscata, vant, praf, utilizarea de lentile de contact). Garnitura detasabila este prevazuta cu orificii pentru a asigura o ventilaţia avansată de sus in jos, contribuind astfel la eliminarea aburirii lentilelor.

Aprobarea ANSI obtinuta pentru toate tipurile de ochelari Wiley X , arată că Wiley X nu numai că produce ochelari de soare cu un design atragator , dar include si siguranţă în modele sale.

 

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .

RemovableGarnitura detasabila patentata WileyX din spuma moale multistrat, blocheaza lumina periferica, praful si alte resturi purtate de vant.