WX SAINT vin cu un design elegant, cu un nivel de protectie de clasa mondiala si versatilitate prin lentile multiple pentru diferite activitati in soare.  Poate cea mai importanta caracteristica a noilor WX Saint este ca ofera un nivel de confort si stil rareori asociate cu ochelarii de protectie. Oamenii care muncesc in interior sau in aer liber vor purta acesti ochelari usori si eleganti nu pentru ca trebuie ci pentru ca vor. Noii WX Saint suporta si lentile cu dioptrii, oferind persoanelor care necesita ochelari de vedere o alternativa eleganta si confortabila fata de purtarea ochelarilor de protectie greoi peste ochelarii de vedere. WX Saint ofera, de asemenea, protectie de cauciuc pentru nas si tample, oferind o fixare confortabila si sigura chiar si in activitati extreme, de mare impact. WX Saint sunt gata pentru orice fel de actiune – drumetii, ciclism, pescuit sau doar iesiri cu prietenii. Si cu aspectul lor modern si posibilitatea de a schimba rapid lentilele in functie de necesitati, WX Saint nu doar ca fac totul, dar fac totul cu stil.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™ ceea ce le ofera o rezistenta ridicata la zgarieturi. Asigura deasemenea protectie UV de 100% (pana la 400 nanometri) si antireflexivitate .

Tehnologia lentilelor Wiley X include deasemenea o combinatie de 8 straturi care le asigură caracteristici precum : rezistentă si duritate , claritate si contrast unice , protectie anti-UV , antireflexivitate, rezistență la zgârieturi, antiaderenta apei, sãrii si a gheţei. Lentilele multi-strat absorb reflexiile si diminueaza efectul de orbire. Ideale in conditii de luminozitate mare ( grad de transmisie a luminii : 12% ).

Acesti ochelari sunt conceputi pentru a se potrivi fețelor mici-medii (dimensiune rama 69/15/114).

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur.

 

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

BallisticIndeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .

PolarizedTehnologia brevetata de WileyX pentru lentilele polarizate ofera contrast si claritate de neegalat, grad de polarizare de 100%, garantand totodata o protectie anti-UV 100% .