Ochelarii WileyX PT-1 sunt usori , versatili si va ofera protectie balistica (corespund testului militar MIL-PRF-32432).

Fac parte din seria de ochelari cu lentile interschimbabile ” Changeable” , conceputa special pentru ca utilizatorii din cadrul fortelor armate si de aplicare a legii , sa beneficieze de cel mai inalt grad de protectie si in acelasi timp sa se poata adapta din mers, la conditiile de lupta in schimbare.

Lentilele aproape indestructibile din policarbonat Selenite™  au un design special pentru a oferi confort si o vedere periferica superioara .

Pachetul cu două lentile, care include lentilele gri fumurii şi transparente, face uşoară interschimbarea lentilelor pe teren pentru adaptarea la modificarea mediului, situaţiile tactice şi condiţiile de iluminare. Deasemenea ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A si UV-B.

Piesa nazala flexibila este conceputa special pentru a se adapta oricarei dimensiuni , asigurand o fixare sigura si confortabila . Rama ochelarilor poate fi prevazuta cu un suport pentru lentile cu prescriere medicala . Ramele acestui tip de ochelari sunt fabricate din nylon triloid , ceea ce face ca acest model sa fie unul super-rezistent , usor si confortabil.

Dimensiune rama 62/16/118 .

Acest model se livreazã impreunã cu o borseta  Wiley X (prevazuta cu sistem de prindere la curea)  , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor şi snur.

Grad de transmisie a luminii :

-lentilele grii-fumurii 15%

-lentilele clare : 89%

-lentile ruginii : 53%

 

ballistic_1(1)Indeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului american ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166-FCertificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (F)-standard de protectie individuala a ochilor. Categorie – protectia ochilor: ochelari cu impact redus de energie

RX(3)Rama poate fi prevazuta cu suport pentru lentile de corectie.