Ochelarii tactici WileyX Guard fac parte din seria de ochelari cu lentile interschimbabile ” Changeable” , conceputa special pentru ca utilizatorii din cadrul fortelor armate si de aplicare a legii , sa beneficieze de cel mai inalt grad de protectie si in acelasi timp sa se poata adapta din mers, la conditiile de lupta in schimbare.

Ochelarii Wiley X GUARD au caracteristici precum profilul redus si rame superusoare care asigura superprotectie impreuna cu o versatilitate de neegalat . Acest model se livreaza cu 2 lentile incasabile ( gri-fumuriu si clare ) care pot fi montate in cadrul robust de culoare negru mat , oferind solutia perfecta pentru nevoile in schimbare in cadrul unei partide de vanatoare .

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™.

GUARD are aplicat in zona fruntii un material menit să retina sudoarea şi resturile din afara departe de fata, iar sistemul de prindere T-PEG™  asigura o fixare sigura, in cazul unor eventuale actiuni de intensitate maxima  .

Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri).

Dimensiune rama : 76/18/125 .

Se livreaza cu borseta de protectie WileyX si  laveta din microfibre pentru stergerea lentilelor.

Acest model de ochelari este aprobat in conformitate cu cerintele ANSI Z87.1-2003, EN 166 (S) si îndeplineşte deasemenea strictele standarde balistice militare MIL-PRF-32432 . Acest test militar cuprinde toate tipurile de testari cu fragmente de toate dimensiunile, atat la viteza inalta cat si joasa .  ( acest standard impune ca ochelarii să reziste la impactul cu un proiectil de calibrul 3.8 mm cu o viteză de 700 – 720 km/h ) .

 

GUARD_Specificatii

ballistic_1(1)Indeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului american ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .