Descriere produs

Ochelarii WileyX PT-1 sunt usori , versatili si va ofera protectie balistica (corespund testului militar MIL-PRF-32432).

Fac parte din seria de ochelari cu lentile interschimbabile ” Changeable” , conceputa special pentru ca utilizatorii din cadrul fortelor armate si de aplicare a legii , sa beneficieze de cel mai inalt grad de protectie si in acelasi timp sa se poata adapta din mers, la conditiile de lupta in schimbare.

Lentilele indestructibile din policarbonat Selenite™  au un design special pentru a oferi o vedere periferica superioara, reducand in acelasi timp efectul de orbire datorita luminii din spate.

Lentilele clare cu strat antizgariere, ofera un grad maxim de transmisie a luminii – 89% , fiind recomandate in conditii de cer acoperit , amurg,etc.

Piesa nazala flexibila este conceputa special pentru a se adapta oricarei dimensiuni , asigurand o fixare sigura si confortabila . Rama ochelarilor poate fi prevazuta cu un suport pentru lentile cu prescriere medicala . Ramele acestui tip de ochelari sunt fabricate din nylon triloid , ceea ce face ca acest model sa fie unul super-rezistent , usor si confortabil.

Dimensiune rama 62/16/118.

Acest model se livreazã impreunã cu o borseta  Wiley X (prevazuta cu sistem de prindere la curea)  , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor şi snur.

ballistic_1(1)Indeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului american ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166-FCertificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (F)-standard de protectie individuala a ochilor. Categorie – protectia ochilor: ochelari cu impact redus de energie

RX(3)Rama poate fi prevazuta cu suport pentru lentile de corectie