Descriere produs

Ochelari tactici de soare cu 2 lentile interschimbabile .

Moda si functionalitatea se regasesc in designul perfect al acestor ochelari , care sunt preferati ai trupelor Navy Seals. Designul acestui model maximizeaza viziunea , mentinand in acelasi timp standardele impuse de testul privind siguranta la impact- ANSI Z87.1-2003. Cu o structura ergonomica , acest tip de ochelari iti protejeaza ochii de vant si praf si sunt atat de usori si confortabili , incat s-ar putea sa uiti ca ii porti la ochi.

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat. Pentru o fixare cat mai sigura si un confort sporit , rama este prevazuta in zona de sprijin pe nas cu o portiune cauciucata . Cadrul ofera acoperire de 90 de grade pentru a elimina vederea tunelara. (dimensiune rama 62/18/128, recomandat pemtru dimensiuni ale fetei S-M)

Lentilele ochelarilor Wiley X , sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Acest material face ca lentilele ochelarilor Wiley X sa fie aproape indestructibile , calitate certificata prin testul de rezistenta la impact (ANSI Z87.1-2003) .

Acest model se livreazã impreunã cu o borseta de protectie Wiley X  ( cu sistem de prindere la curea), lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor şi şnur . Sunt incluse 2 lentile interschimbabile .
Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C.

 

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166-FCertificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (F). Standard de Protectie Individuala a Ochilor. Categorie – protectia ochilor: ochelari cu impact redus de energie

BallisticIndeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.