Acest model de ochelari ce ofera protectie balistica, apartine popularei serii de ochelari cu lentile interschimbabile ( Changeable ) de la Wiley X . Aceasta serie este destinta să ofere vânătorilor şi pasionaţilor de tir sportiv un nivel neegalat de protecţie a vederii, performanţă optică şi adaptabilitate.

SAINT îţi oferă flexibilitatea necesară în toate condiţiile de iluminare pe care le vei întâlni. Vei avea protecţie oriunde te vei duce cu aceste lentile – cu sau fără soare. Pachetul cu două lentile, care include lentilele gri fumurii şi transparente, face uşoară interschimbarea lentilelor pe teren pentru adaptarea la modificarea mediului, situaţiile tactice şi condiţiile de iluminare.

Grad de transmisie a luminii : lentile fumurii 15% , lentile clare 89% . Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A si UV-B.

Având la dispoziţie o varietate de configuraţii cu posibilitatea achiziţionării mai multor lentile, Ochelarii Interschimbabili se pot adapta cu uşurinţă la o mare varietate de sarcini şi condiţii de iluminare. Aceste lentile pot fi înlocuite cu uşurinţă în teren, cu scopul de ajustare la orice condiţii de lumină în, de exemplu, o situaţie de tir. Orice lentilă aţi alege, optica superioară a lui Wiley X vă oferă o vedere clară şi lipsită de distorsiuni în orice condiţii.

WX Saint sunt pregătiti pentru orice fel de activitate – căţărări, mers pe bicicletă, pescuit, vanatoare, sau doar pentru a fi purtati in timpul liber, la o plimbare cu prietenii. Datorită aspectului vizual atractiv şi capacităţii de schimbare rapidă a lentilelor de care avem nevoie, lentilele WX Saint nu doar îndeplinesc  o funcţie – le îndeplineşte pe toate cu stil.

Corespund si chiar depasesc cerintele noului standard balistic GL-PD10-12 MCEP ( acesta inlocuieste toate standardele  MIL-SPEC )  precum si a standardului ANSI Z87.1-2003 ( siguranta la impact de mare viteza ).

Fiecare pereche de ochelari Wiley X – destinată fie pentru muncă, timp liber sau uz tactic – oferă un nivel avansat de protecţie.