Acest model de ochelari ce ofera protectie balistica, apartine popularei serii de ochelari cu lentile interschimbabile ( Changeable ) de la Wiley X . Aceasta serie este destinta să ofere vânătorilor şi pasionaţilor de tir sportiv un nivel neegalat de protecţie a vederii, performanţă optică şi adaptabilitate.

Rama de un  negru stralucitor şi lentilele verzi fumurii polarizate, vă oferă combinaţia perfectă de ochelari protectori eleganţi, garantand totodata siguranţa ochilor dumneavoastră. Lentilele polarizate verzi fumurii au o reducere maximă a strălucirii fără a distorsiona culorile. Aceste lentile sunt potrivite pentru uzul zilnic obişnuit.

Grad de transmisie a luminii : 17%. Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A si UV-B

WileyX SAINT oferă un design elegant, protecţie cunoscută la nivel mondial şi flexibilitate multiplă oricărei activităţi desfăşurate sub soare. Protecţia oculară rezistentă nu a arătat niciodată atât de bine.

Probabil cea mai importantă calitate a noilor lentile WX SAINT este că oferă un nivel de confort şi aspect vizual care nu este deseori asociat cu ochelarii de siguranţă. Persoanele ce lucrează în interiorul unei clădiri vor purta şi în afară aceşti ochelari eleganţi şi uşori, nu pentru că trebuie, ci pentru că vor.

Noile lentile WX Saint pot fi oferite şi cu o prescripţie, asigurand celor care necesită lentile corective o alternativă atrăgătoare şi confortabilă la ochelarii de siguranţă grei în comparaţie cu ochelarii de prescripţie. Lentilele WX Saint conţin de asemenea suporturi nazale cauciucate , oferind muncitorilor o fixare confortabilă şi sigură, chiar şi în timpul muncilor la temperaturi ridicate şi de mare impact.

WX Saint sunt pregătiti pentru orice fel de activitate – căţărări, mers pe bicicletă, pescuit, vanatoare, sau doar pentru a fi purtati in timpul liber, la o plimbare cu prietenii. Datorită aspectului vizual atractiv şi capacităţii de schimbare rapidă a lentilelor de care avem nevoie, lentilele WX Saint nu doar îndeplinesc  o funcţie – le îndeplineşte pe toate cu stil.

Corespund si chiar depasesc cerintele noului standard balistic GL-PD10-12 MCEP ( acesta inlocuieste toate standardele  MIL-SPEC )  precum si a standardului ANSI Z87.1-2003 ( siguranta la impact de mare viteza ).

 Fiecare pereche de ochelari Wiley X – destinată fie pentru muncă, timp liber sau uz tactic – oferă un nivel avansat de protecţie.