Gama Street de la Wiley X este o linie de ochelari de soare premium, performanta. O alegere de top pentru oamenii activi, care sunt pasionati de o gama larga de activitati, fie ele pe plaja, in natura sau in oras.

Gama de ochelari de soare Street de la Wiley X au un aspect deosebit si ofera claritate optica superioara pentru orice tip de activitate, oferind in acelasi timp aceeasi protectie avansata care face din Wiley X prima optiune pentru Fortele Armate de mai bine de 25 de ani.

Fiecare pereche de ochelari este garantata de standardele pentru rezistenta la impact de mare viteza si masa, ce asigura cel mai avansat grad de protectie posibil. De fapt, Wiley X este singurul producator de ochelari de soare premium ca performanta a carui intreaga linie indeplineste aceste standarde de protectie.

Daca va doriti o pereche de ochelari eleganti, cu personalitate si puternici, alegerea este WX Moxy. Combinatia dintre rama ultramoderna neagra cu dungi Black Streak si lentilele gri argintii tip oglinda Grey Silver Flash este perfecta pentru barbati si femei care isi doresc ceva unic si functional. Pentru stil absolut si protectie maxima atat in oras cat si in natura.

Lentilele Grey Silver Flash sunt printre cele mai intunecate lentile de la Wiley X. Ele sunt ideale pentru zilele luminoase si nu denatureaza culorile (grad de transmisie a luminii 12%).

Acesti ochelari sunt conceputi pentru a se potrivi fețelor medii-mari (dimensiune rama 60/19/124).

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

EN.166-S Aprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .