150 Years of Boker

2019-04-17
150 Years of Boker

Incepand cu anul 1869, cutitele celebre cu faimosul copac ca logo Boker au fost fabricate manual in orasul Solingen, orasul lamei. Acestia sunt foarte mandrii cand se uita inapoi, vazand ca istoria, prin care compania a trecut de-a lungul celor 15 decenii, continua.

O aniversare promitatoare


Astazi putem privi inapoi la cei 150 de ani de istorie a companiei, in care Boker Manufactory au continuat traditia de a crea cele mai unice cutite lucrate manual. Cu urechea indreptata spre cererea pietei, asigura inovatii in industria cutitelor. Cu idei noi, dar si cu pastrarea valorilor sale traditionale, gama Boker de astazi este de cea mai inalta calitate si diversitate de neegalat. Istoria lunga Boker este marcata de momentele pline de evenimente, insa un singur lucru a ramas intotdeauna acelasi in 150 de ani: pasiunea si entuziasmul pentru cutite exceptionale. Succesul international al gamei Boker de produse si traditia indelungata a fabricarii cutitelor ofera companiei obligatia de a proiecta si produce cutite de inalta calitate si inovatoare in viitor.

 

 

cutite boker

Combinatia bine echilibrata a cutitelor traditionale si importanta deosebita a muncii manuale in fabrica din Solingen, combinata cu gama de productie veritabila si atentia proverbiala pentru detalii, care merge mana in mana cu proiectele inovatoare si de pionierat folosind cea mai recenta tehnologie CNC , inspira un spectru foarte larg pentru iubitorii si utilizatorii de cutite. Toate acestea ofera companiei pozitia de lider de piata pe care o ocupa in domeniul cutitelor sportive din intreaga Europa. Raspunsul foarte pozitiv pe care l-au primit de la clientela de-a lungul timpului, arata ca Boker se afla pe calea potrivita, inca de la infiintarea companiei.


cutite boker

O parte din istoria Boker in mana ta


Boker sarbatoreste anul al 150-lea cu o multitudine de proiecte spectaculoase, pe care le veti gasi aici. O serie aniversara cu lame mono-steel, precum si o serie de cutite damask foarte speciale, in care fiecare cumparator detine o bucata autentica de istorie Boker. Pentru noul motor cu abur damask, folosit la fabricarea cutitelor, Boker a reconditionat o parte a arborelui rotii de transmisie uriase a motorului cu abur originar din secolul al XIX-lea, care reprezinta o piesa istorica in incinta companiei. Fiecare cumparator detine un cutit unic si simbolic, detine o piesa reala, fizica, a istoriei Boker in mainile sale.


cutite boker

Care dintre cutitele Boker este preferatul tau?

Show more entries from April 2019
IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 2399 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-06-14
As much delighted by this purchasing as before. Congratulations !
2021-04-26
It as as good as the previous one. It has been my pleasure purchasing it again !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel