THE ULTIMATE SURVIVAL GEAR LIST

2019-04-17
THE ULTIMATE SURVIVAL GEAR LIST

In fiecare zi, hotaram in prealabil, ceea ce vom manca, bea si purta, intotdeauna dorim sa avem un plan astfel incat ziua noastra sa se desfasoare mai usor. Pregatirea pentru situatii de urgenta nu ar trebui sa fie diferita. Cand dezastrul este provocat, avem cu totii un lucru in comun, dorinta de a supravietui.

De ce am nevoie de un kit de supravietuire?

Vedem si citim povestiri despre dezastrele provocate de vreme si despre dezastrele provocate de om care lovesc toate regiunile, lucrurile acestea fiind imprevizibile. Aveti la indemana un kit de supravietuire care va avea grija de dvs. si de familie, atunci cand hrana, apa curata si facilitatile moderne ar putea deveni indisponibile? Dispunand un kit de supravietuire puteti simplifica o situatie destul de complexa, oferindu-va o sansa de a lupta pana cand vor sosi ajutoarele. 

Ce ar trebui sa pun in kit-ul meu de supravietuire?

Potrivit Crucii Rosii, un kit de supravietuire ar trebui sa aiba elementele de baza care includ lucruri precum baterii sau radio-uri portabile, o lanterna cu baterii suplimentare, trusa de prim ajutor si fluier pentru semnalizare. Alte elemente utile ar fi banda izolatoare, saci de gunoi, servetele antiseptice, harti locale si incarcatoare de telefon mobil. De asemenea, asigurati-va ca aveti medicamente la indemana pentru toate zilele, in caz de urgenta. 

Lucruri de prima necesitate pentru supravietuire

Apa este vitala, potrivit LiveStrong

 

OAMENII POT SUPRAVIETUI FARA APA APROXIMATIV O SAPTAMANA - CRUCEA ROSIE

 

Crucea Rosie spune ca trebuie sa aveti cel putin trei litrii de apa/persoana/zi, pentru hidratare si igienizare.
Apa curata, proaspata, poate sa nu fie intotdeauna disponibila, astfel incat setul dvs. de supravietuire final trebuie sa includa un filtru de apa. Exista multe kit-uri de filtrare a apei usor de transportat, precum filtrul de apa de la 12 Survivors. Acesta filtreaza pana la 99,99999% din bacteriile pe apa.

purificator apa
                                                                                                     Purificator de apa pentru buzunar 12 Survivors


Totodata avand alimente non-perisabile in kit-ul dvs. va poate ajuta sa supravietuiti pana sosesc ajutoarele. Acestea pot include conserve de carne, legume si fructe. Exista, de asemenea, kituri de hrana de supravietuire disponibile pe site-ul nostru, cu durata de valabilitate prelungita.


Un alt lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare este mentinerea caldurii corporale, prin adaugarea unei paturi de supravietuire. Aceasta reflecta caldura corpului tau pastrind caldura sau putand fi manevrata ca un adapost rigid.

folie supravietuire
                                                                                                            Patura de supravietuire

Ustensile pentru kit-ul tau de supravietuire

Uneltele multi-functionale pot consolida alte lucruri necesare in kit-ul de baza de supravietuire. Un astfel de instrument este SOG PowerPint Multi-Tool. Cu numeroasele sale componente, incluzand cleste, gripper, taietor de sarma moale si tare, deschizator de conserve, surubelnite mici, surubelnite Phillips, deschizator de sticle, acesta este instrumentul perfect pentru orice iti iese in cale.

sog                                                                                            SOG Power Pint

Un alt instrument excelent este Böker Plus Mini Tech Tool 2, acesta fiind util pentru casa, adapost, salbaticie si chiar ca parte a trusei de prim ajutor a vehiculului. Unealta de urgenta Böker Plus Mini Tech Tool 2 include un dispozitiv de taiere a centurilor de siguranta si un deschizator de conserve.

 

Böker Plus Mini Tech Tool 2

Cutit de buzunar Böker Plus Mini Tech Tool 2

Supravietuirea din mers

Set-ul de supravietuire de la Mil-Tec include o parte din necesarul pe care trebuie sa il ai alaturi de tine intr-o calatorie: cremene si lana pentru aprinderea focului in orice situatie, sarma, kit de pescuit, momeala pescuit, kit de cusut, poncho, laterna solara integrata. Acestea sunt doar cateva din componentele kit-ului
Poate ca nu trebuie sa treceti niciodata prin pericolul pe care il poate aduce mama natura, atunci cand isi arata puterea. In orice caz, stiind ca esti pregatit sa te protejezi iti vei oferi liniste si tie, si familiei tale. 

kit supravietuire

Kit de supravietuire Mil-Tec


Care crezi ca este cel mai important obiect care nu ar trebui sa lipseasca din kit-ul de supravietuire?

Show more entries from April 2019
IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 2399 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-05-05
All parts are quality! Riveted as they should be constructed!
2021-04-26
It as as good as the previous one. It has been my pleasure purchasing it again !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel