Cum returnez un produs?

 Cum returnez un produs?

 

PASUL 1

In primul rand trebuie sa fii autentificat in cont.

 


 

PASUL 2

 

PASUL 3

 

PASUL 4

 

 

PASUL 5

 

 

PASUL 6

 

PASUL 7

 

PASUL 8

 

Asteptati sa fiti contactati de unul din angajatii nostri. Va multumim.

 

Returnarea produselor comandate:

Conform legii: "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Totusi, la returnarea produsului trebuie indeplinite urmatoarele conditii, pentru ca cel care va ajunge pe viitor in posesia produsului sa se poata bucura de acesta la potențialul sau maxim:

- Idea acestui concept este de a returna produsele inainte de a le folosi, de aceea te rugam sa testezi incaltamintea sau lenjeria folosind un alt articol vestimentar pe dedesupt.
- Produsele trebuie sa fie curate la returnare, in starea lor initiala, insotite de ambalajul original si etichetele atasate, daca este cazul.

Daca articolele sunt deteriorate, sparte sau defecte, va rugam sa ne contactati la contact@miltarysurplus.ro inainte de a le returna.

Observatie: Daca ati beneficiat de transport gratuit iar produsele au fost returnate, la returnarea contravalorii produselor se va retine suma transportului.

Aspecte esentiale pentru acordarea dreptului de returnare a produselor:
- contravaloarea transportului produselor va fi suportat de catre client.
- produsele trebuie sa se afle in perfecta stare, fara urme de folosinta si/sau uzura.
- produsele pot fi returnate doar in ambalajul original, fara ca acesta sa fie deteriorat in nici un fel. Cu toate accesoriile si protectiile originale.
- produsele sigilate trebuiesc inapoiate fara ca sigiliul sa fie alterat, fara semne de folosire si/sau uzura.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Nerespectarea oricarui aspect mentionat mai sus duce la anularea dreptului de returnare a produselor.
Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.
Rambursarea sumelor de bani se va realiza in maxim 30 de zile de la data returnarii produsului.

Produsele fara drept de returnare:
- produsele achizitionate de persoane juridice.
- produsele aduse in baza unei comenzi speciale pentru care a fost solicitat un avans de minim 30%.
- produsele consumabile.

Daca produsul NOU achizitionat nu corespunde specificatiilor sau prezinta defecte, clientul beneficiaza de transport gratuit in vederea inlocuirii produsului sau returnarea banilor (dupa preferinta clientului).
Pentru a putea beneficia de aceasta optiune clientul are obligatia de a anunta magazinul nostru despre acest fapt in termen de 24 de ore de la ridicarea coletului. In caz contrar se vor aplica conditiile de garantie standard.

Atentie! Produsele trebuie returnate prin curierat rapid/livrare la sediu fara ramburs sau alte costuri. Produsele returnate prin posta sau care contin ramburs sau alte costuri, NU vor fi acceptate.

Conditii de returnare a produselor folosite:

Acum poti returna surplusurile militare sau articolele uzate ori folosite achizitionate din magazinul nostru online. Returneaza produsul conform pasilor prezentati mai sus, iar noi iti oferim la alegere, produse la schimb de aceeasi contravaloare. Costurile de expediere deja achitate nu se pot preschimba in produse.

IdoSell Trusted Reviews
4.56 / 5.00 2435 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-06-14
Comanda a decurs fara probleme. Am fost contactat inainte de a fi trimisa. 5/5
2021-06-13
This is about the only place I can find good military surplus. I like nearly everything except that the site is laggy for some reason and the problem's not on my side.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel