Obtinere si schimbare puncte loialitate

Programul nostru de loialitate face cumparaturile mai atragatoare. Fiecare utilizator inregistrat poate colecta puncte la achizitionarea de produse, cand trimite opinii despre produse sau daca se aboneaza la newsletter-ul nostru. Este alegerea ta la ce vei folosi aceste puncte. Un punct valoreaza 0.03 Lei.

Observatie!!!

Comenzile carora li s-a acordat deja de reducere prin negociere directa sau comenzile pentru revanzatori nu mai beneficiaza de punctele de loialitate.

Primesti puncte pentru cumparaturi

Apreciem orice activitate a ta in magazinul nostru. Pentru aceasta, orice achizitie va fi rasplatita cu puncte din Programul de Loialitate. Numarul de puncte depinde de pretul produsului pe care il cumperi. In timpul procesului de cumparaturi vei primi informatii despre numarul de puncte pentru produsul pe care doresti sa il achizitionezi.

50PCTpentru fiecare
50Lei cheltuiti

Trimite opinii despre produse

Poti primi puncte deasemenea pentru toate opiniile la produse trimise si acceptate de catre noi. Orice numar de produse poate fi comentat de catre tine si poti primi puncte pentru opiniile utile despre produse. Atentie! Comentariile la produse trebuie sa fie strict despre produsele cumparate din magazinul nostru. Nu se vor lua in considerare punctele pentru comentariile ale caror produse nu au fost achizitionate din magazinul nostru.

25PCTpentru fiecare
opinie
acceptata

Aboneaza-te la stirile noastre

Clientii inregistrati care se aboneaza la newsletter, pot primii puncte. Datorita newsletter-ului poti primi informatii despre ofertele noastre speciale, noutati si alte atractii pregatite pentru tine pe email.

50 PCTpentru abonarea
la newsletter

Schimba punctele pentru o reducere

Daca ai deja puncte, poti sa le schimbi in reducere la achizitionarea de produse. Reducerea depinde de numarul de puncte acumulat.

Cate puncte am?
Poti verifica numarul de puncte colectate dupa ce te conectezi in cont la sectiunea  "Program loialitate". Conecteaza-te sa iti verifici punctele.

Cum cumpar produse pentru puncte?
Conecteaza-te in magazin si mergi la un produs disponibil pentru puncte. Apasa clic pe link-ul de mai jos sa vezi toate produsele disponibile pentru puncte in magazin. Vezi toate produsele disponibile pentru puncte.

Cand deja esti pe un card de produs, apasa clic pe "Cumpara pentru puncte".  Poti cumpara alte produse adaugandu-le in cos si plasand comanda urmarind notificarile din magazin.
Butonul pentru cumparare pe puncte este valabil doar pentru produse pentru care ai suficiente puncte.

IdoSell Trusted Reviews
4.56 / 5.00 2435 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-06-25
.
2021-06-10
recomand această centură. Soțul meu lucrează în construcție și nu poate fără ea. Este lată piele groasă si moale. Care credeți ca va trebuie cumpărați cu încredere
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel