Ghid marimi

Ghid pentru marimi


Mărimile militare sunt mai exacte decât dimensiunile civile în general. Dacă vă măsurați cu atenție, veți obține îmbrăcămintea potrivită. Nu există niciun motiv să nu comandați online.

  • Lungimea totala se masoara fara pantofi
  • Talia se masoara la nivelul buricului
  • Pieptul se măsoară chiar sub axilă
  • Cusatura interioara, la pantaloni este cusatura piciorului, care merge de la incheietura pana la glezna. De obicei se măsoară pe o pereche de pantaloni, nu pe corp.
  • Atunci când efectuați măsurători, nu adăugați unele doar pentru a fi sigur. Folositi numere exacte. Dacă pare să obțineți rezultate variate, măsurați-vă de cinci ori și obțineți media.
  • Ca în aproape toate țările din lume, ne oferim informațiile în sistemul metric. Dacă vi se pare greu, folosiți un software de conversie online. 

Ghid international de marimi

Hainele diferite folosesc sisteme de masura diferite. Mai jos sunt câteva dintre cele mai comune sisteme de mărimi:

Manusi


Mărimea mănușii este circumferința mâinii măsurate în jurul celui mai larg punct al palmei. Dacă măsurați în inchi, rezultatul este dimensiunea mănușii dvs. Dacă masurati in sistemul metric, împărțiți masuratoarea cu 2,54.

Marimea medie a mainii unui adule este 23 cm, deci 23 / 2,54 = 9.06. Pentru acest exemplu, marimea potrivita ar fi 9.

De pus pe cap

Măsurarea capului este circumferința coroanei, măsurată în jurul craniului, la aproximativ un centimetru deasupra urechilor.Asigurați-vă că măsurați cu precizie - țineți bine banda de măsurare, intinsaÎn general, veți dori o pălărie care nu este prea mică - totuși, 1 cm nu va face mare diferență. Unele palarii (în special beretele) se vor "lasa" in timp și „vor crește ca mărime” atunci când sunt utilizate. Acest lucru poate fi anticipat comandând o dimensiune mai mică.

cminchmarime comuna
54 cm 6 3/4 S
55 cm 6 7/8 S
56 cm 7 M
57 cm 7 1/8 M
58 cm 7 1/4 L
59 cm 7 3/8 L
60 cm 7 1/2 XL
61 cm 7 5/8 XL
62 cm 7 3/4 XXL
63 cm 7 7/8 XXL
64 cm 8 XXXL

Pantofi

Modul corect de a măsura piciorul este de a urmări amprenta pe o bucată de hârtie cu un creion și apoi măsura dimensiunile. O altă metodă de măsurare este de a determina dimensiunile branțurilor de montaj corespunzătoare. Majoritatea pantofilor sunt cu talpic, dar dacă nu sunt inclusi talpicii, pot fi cumpărati separat. Dimensiunile pantofilor din SUA sunt măsurate în lungime și lățime.

Luați-vă timp atunci când măsurați și alegeți dimensiunea potrivită, deoarece milimetrii contează. Dacă nu sunteți sigur despre dimensiunea dvs., contactați-ne pentru asistență.

IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 2399 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-06-22
Good quality
2021-06-11
It was as usual, very good and tailored to the customer needs :) thank you !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel