Vesta tactica 365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

2019-01-16
Vesta tactica 365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Despre ce vorbim?

Lucrul interesant cu privire la acest echipament este acela că acesta poate functiona ca un purtător de plăci, sau dacă doresti mai degraba un ham tactic, poate fi transformat usor. Partea frontală rămâne neafectată, dar sistemul de montare încorporat permite operatorului să renunțe la suportul plăcii din spate și să o folosească ca o platformă tipică pentru piept numai cu placa frontală. O altă trăsătură interesantă este că vine cu întregul set de buzunare. Panoul frontal conține 6 buzunare construite pentru orice platforma AR si AK. Bungee-ul poate fi ajustat si a trebuit sa il fac mai scurt pentru incarcatoarele mele G36 Magpul. Se pare că, în mod implicit, acesta este configurat pentru incarcatoare mai lungi, tip AK.

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Buzunarele aditionale sunt dupa cum urmeaza:

 • Un buzunar dublu pentru pistol cu velcro care pot fi scoase
 • Un buzunar statie care poate fi ajustat pentru statie mica sau mare
 • Un buzunar ce se poate impacheta
 • Un buzunar utilitar de marime mica spre medie
 • Un buzunar full admin cu un spatiu pentru incarcator pistol si 2 buzunare

Ham-ul in sine contine un buzunar admin mare, lucru ce face ca panoul de admin extern sa fie optional.

Configurare vesta tactica purtatoare de placi

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Așa cum am menționat mai înainte, operatorul ar putea alege să utilizeze ambele suporturi pentru plăci din față și spate, optând în mod efectiv pentru o configurație purtătoare de plăci. Astfel, platforma acceptă până la două plăci XL SAPI, ESAPI sau XSAPI. Trebuie să rețineți că acest lucru înseamnă că întregul suport de placă este destul de larg și în funcție de mărimea corpului, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune, având în vedere greutatea plăcilor potențiale. În plus, modul în care sistemul se atașează la suportul plăcii din spate face ca curelele să fie destul de greu de manevrat, deoarece curelele utilizate în mod normal pentru configurația pieptului trebuie să fie pliate și pot fi destul de greu de gestionat. Puteți vedea asta în fotografia de mai jos.

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Suportul pentru plăcile din spate oferă spațiu suficient pentru a atașa orice doriți, inclusiv rucsaci, rezervoare pentru hidratare, buzunare radio sau ce altceva doriti. În total, sunt șase rânduri de MOLLE în opt coloane

Configurare ham tactic

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Cea de-a doua opțiune este de a șterge complet placa din spate și de a transforma purtătorul într-o platformă tipică pentru piept. În testarea noastră sa dovedit a fi o configurație mai bună, dar mai mult despre asta mai târziu. Curelele încrucișate în spate într-o manieră standard X. Ceea ce este deosebit de important pentru sistem este că curelele de umăr sunt dotate cu un extra padding, astfel încât ambele configurații sunt confortabile. Totul se reduce la scăderea în greutate și la alegerea celei mai bune opțiuni pentru misiune.

Am fost foarte mulțumiți de calitatea materialelor folosite și de cusatura. Toate piesele sunt tăiate foarte precis și buzunarele se potrivesc foarte bine. Chiar și partea inferioară a curelelor MOLLE de pe buzunare este prevăzută cu niște cleme suplimentare pentru a ușura reconfigurarea. Toate inelele D și cataramele sunt marca UTX Duraflex, care este un plus. Pasii suplimentari pot fi gestionați cu bucle de cauciuc incluse.

Folosire

Am încercat ambele setări și vom ajunge direct la subiect. Am găsit configurația purtătorului plăcii puțin ciudata. Ea are cu siguranta de a face cu dimensiunea plăcilor, iar acest lucru ar trebui să se potrivească mult mai bine corpurilor mai mari. Pentru noi, dimensiunea foarte mare este pur și simplu prea mare. Acest lucru a inclus și porțiunea din piept în față, deoarece a limitat mișcarea brațelor în timp ce ținteam. Plăcile manechinului incluse au fost utile deoarece au permis frontului să se îndoaie. Cu plăci grele instalate ar fi fost și mai inconfortabil.

Acestea fiind spuse, configurația tip ham a fost mult mai confortabilă. În mod evident, sistemul a fost conceput ca o platformă tip ham și funcționalitatea purtatoare de plăci a fost adăugată ca o idee ulterioară.

O altă problemă a fost poziția stanga si dreapta a majoritatii buzunarelor de magazii. Erau greu de manevrat și inserarea unui incarcator era aproape imposibila, fără a desface curelele din spate.

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier 365+ Buri Armor Chest Rig Carrier 365+ Buri Armor Chest Rig Carrier 365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Ar putea fi mai bine să păstrați o statie sau alte lucruri în ele. Din nou, acest lucru ar putea avea legătură cu dimensionarea, iar persoanele mai solide ar fi mult mai avantajate.

In rest a fost grozav. Mi-a plăcut deosebit buzunarul utilitar inclus, care vine cu un separator în interior și este foarte robust, chiar și atunci când este gol. Buzunarul pentru statie radio este solid și permite locul pentru orice dimensiune a statiei. Buzunarul dump a fost usor de folosit, sa desfasurat frumos si nu a fost niciodata in cale.Foarte bine construit, astfel încât transportul chiar și pentru încărcături suplimentare sa nu constituie o problemă.

Buzunarul de administrare încorporat este uriaș și permite utilizatorului să introducă în el hărți sau notebook-uri mai mari.Buzunarul suplimentar de administrare externă, pare putin prea lung si se suprapune cu buzunarele pentru incarcatoare. Daca se scurteaza putin problema ar putea fi rezolvata.

365+ Buri Armor Chest Rig Carrier

Sumar

Buri este o soluție foarte versatilă care se poate adapta nevoilor utilizatorului. Calitatea este excelentă, iar buzunarele și accesoriile incluse sunt foarte bune. Ceea ce dorim să vedem în revizuirea viitoare sunt opțiunile suplimentare de dimensionare - nu toți au dimensiunea XL.

Parti bune

 • 2 sisteme in 1
 • Placi SAPI dummy incluse
 • Set de buzunare complet incluse
 • Calitate excelenta

Parti rele

 • Configurarea ca si purtatoare de placi este mai putin comfortabila
 • Probleme cu accesul la incarcatoare la stanga si la dreapta.

Partea urata

 • Cantitatea de lungime suplimentară a benzii care trebuie gestionată atunci când se utilizează configurația suportului plăcii
Pret

~796 Lei

 

Acest articol a fost preluat de pe:

Tactical Two - professional reviewer, you can follow them bellow

https://www.tacticaltwo.com/articles/365-buri-armor-chest-rig-carrier
Arata mai multe intrari din Ianuarie 2019
IdoSell Trusted Reviews
4.61 / 5.00 2399 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2021-06-15
Fabulos.
2021-06-11
It was as usual, very good and tailored to the customer needs :) thank you !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel