Descriere produs

Cand e vorba de ochelari, atat performanta cat si stilul au reprezentat intotdeauna o prioritate pentru Wiley X, iar acesti ochelari de soare unisex ajung la un nivel cu totul nou de protectie si stil. WX Tobi au o rama cu contur numai pe partea de sus a lentilei, care este pe cat de usoara, pe atat de confortabila. Tobi vi se vor potrivi pe fata ca turnati datorita materialului cauciucat anti-alunecare. Ca multe alte modele Wiley X, acest model este conceput pentru persoanele active care se bucura de o mare varietate de sporturi si activitati in aer liber. Acesti ochelari de soare sunt gata pentru orice tip de activitate – de la ciclism si motociclism la drumetii. Ca intotdeauna la Wiley X, acesti ochelari de soare grozavi ofera purtatorului protectie avansata nu numai impotriva razelor UV, ci si impotriva unor factori de risc din natura.

Rama maro Brown Crystal si lentilele usoare, aramii, din policarbonat va ofera ochelarii de soare perfecti pentru orice ocazie. Lentilele aramii va ofera o claritate vizuala superioara crecand contrastul. Sporesc contururile la nivelul solului in conditii de luminozitate maxima (grad de transmisie a luminii 19%).

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri).

Acesti ochelari sunt conceputi pentru a se potrivi fețelor medii-mari (dimensiune rama 72/17/120).

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur .

ANSI_HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S). Standard de Protectie Individuala a Ochilor. Categorie – protectia ochilor: ochelari cu robustete crescuta.