Ochelari de protectie balistica, cu specific militar.

Acest model de ochelari Wiley X ofera vanatorilor sau pasionatilor de tir sportiv un nivel ridicat de protectie a vederii, performanta optica si versatilitate . Ramele aproape indestructibile din nylon triloid combina intr-un mod aparte designul de ultima ora cu popularul stil semi-cadru , facand posibila utilizarea acestui model atat pentru vanatoare, tir sportiv sau alte activitati zilnice.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Lentilele gri fumuriu asigura un grad  maxim de reducere a luminozității, nu distorsionează culorile si sunt excelente în condiţii de lumină puternică / strălucitoare  (grad de transmitere a luminii: 15%).

Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri).

Se livreaza cu un toc de protectie WileyX si laveta din microfibre pentru stergerea lentilelor .

Dimensiune rama : 70/18/120 (recomandat pentru dimensiuni ale fetei S-M-L).

Lentile interschimbabile suplimentare sunt de asemenea disponibile pentru acest model, transformand fiecare pereche de ochelari de soare tactici într-un sistem de ochelari perfect adaptabil pentru sedintele de tragere. Lentilele sunt concepute pentru a fi ușor scoase și înlocuite , asigurand astfel capacitatea de adaptare rapida la orice condiții de lumină.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

BallisticIndeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

Aprobat EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .