Ochelari de protectie balistica, cu specific militar.

Acest model de ochelari Wiley X ofera vanatorilor sau pasionatilor de tir sportiv un nivel ridicat de protectie a vederii, performanta optica si versatilitate . Ramele aproape indestructibile din nylon triloid combina intr-un mod aparte designul de ultima ora cu popularul stil semi-cadru , facand posibila utilizarea acestui model atat pentru vanatoare, tir sportiv sau alte activitati zilnice.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Tehnologia proprie de polarizare a lentilelor, adaugă un grad de polarizare de 100% la gradul de protecţie UV de 100%, pentru o claritate şi un contrast inegalabile. Lentilele gri-fumurii ofera o reducere maxima a stralucirii , fara distorsionarea culorilor .  (grad de transmisie a luminii: 11% polarizat).

Tehnologia lentilelor Wiley X include deasemenea o combinatie de 8 straturi care le asigură caracteristici precum : rezistentă si duritate , claritate si contrast unice , protectie anti-UV , antireflexivitate,  rezistență la zgârieturi, antiaderenta apei, sãrii si a gheţei.

Ofera protectie 100% impotriva razelor UV-A, UV-B si UV-C (până la 400 de nanometri).

Se livreaza cu un toc de protectie WileyX si laveta din microfibre pentru stergerea lentilelor .

Dimensiune rama : 70/18/120 (recomandat pentru dimensiuni ale fetei S-M-L).

Lentile interschimbabile suplimentare sunt de asemenea disponibile pentru acest model, transformand fiecare pereche de ochelari de soare tactic într-un sistem de ochelari perfect adaptabil pentru sedintele de tragere. Lentilele sunt concepute pentru a fi ușor scoase și înlocuite , asigurand astfel capacitatea de adaptare rapida la orice condiții de lumină.

Dacă alegeți ochelari de soare normali, ochelari de soare polarizati sau orice altă alternativă, puteți fi siguri că WileyX vă va oferi 100% protecție UV, plus protecția care a făcut ca brandul nostru sa fie apreciat în toată lumea de forțele armate, superstaruri de curse, tragatori de tir sau pescari de elita.

 

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

BallisticIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardelor militare MIL-PRF-32432 si MCEP (Military Combat Eye Protection)

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) . Standard de Protectie Individuala a Ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu rezistenta crescuta .

PolarizedTehnologia brevetata de WileyX pentru lentilele polarizate ofera contrast si claritate de neegalat, grad de polarizare de 100%, garantand totodata o protectie anti-UV 100% .