Descriere produs

Acesti ochelari care au fost incercati in testele balistice, ofera o protectie superioara , in situatiile cele mai dure si mai critice cu care se confrunta fortele militare si de politie .

Noul sistem de ventilatie „Sus-Jos” impreuna cu stratul protector anti-ceata, iti asigura o pereche de ochelari care nu se aburesc. Designul specific iti ofera o buna viziune pe timp de noapte, iar tehnologia lentilelor sferice asigura o claritate perfecta pentru toata raza vizuala. Ochelarii NERVE se potrivesc pe majoritatea dimensiunilor de cap si feţe (inclusiv pentru feţe inguste, dimensiune : 44/25/100) .

Ofera protectie 100% impotriva radiatiilor UV-A , UV-B si UV-C.

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat. Ramele Wiley X pot fi prevazute cu suport pentru lentile de corectie .

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Acest material face ca lentilele ochelarilor Wiley X sa fie aproape indestructibile , calitate certificata prin testul de rezistenta la impact (ANSI Z87.1-2003) .

Acest model se livreaza impreuna cu o borseta Wiley X , cu saculet din microfibre si 2 lentile interschimbabile (fumurii si clare) .

Acest model de ochelari este aprobat in conformitate cu cerintele ANSI Z87.1-2003, EN 166 (B) si îndeplineşte deasemenea strictele standarde balistice militare MIL-PRF-32432 . Acest test militar cuprinde toate tipurile de testari cu fragmente de toate dimensiunile, atat la viteza inalta cat si joasa .

 

ballistic_1(1)Indeplinesc sau depasesc standardul balistic (US) MIL-PRF-32432 si standardul MCEP (ochelari de protectie cu specific militar) care sunt mai riguroase decat toate standardele MIL-SPEC.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului american ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

 

EN.166BRamele si lentilele rezista la impactul cu o sfera de otel de 6 mm si greutatea de 0.86 grame lansata la o viteza de 432 km/h.

 

RX(3)Ramele pot fi prevazute cu suport pentru lentile de corectie .