Gama Street de la Wiley X este o linie de ochelari de soare premium, performanta. O alegere de top pentru oamenii activi, care sunt pasionati de o gama larga de activitati, fie ele pe plaja, in natura sau in oras.

Gama Street de la Wiley X ce include ochelari de soare prevazuti cu lentile cu dioptrii (RX) au un aspect deosebit si ofera claritate optica superioara pentru orice tip de activitate, oferind in acelasi timp aceeasi protectie avansata care face din Wiley X prima optiune pentru Fortele Armate de mai bine de 25 de ani.

Fiecare pereche de ochelari este garantata de standardele pentru rezistenta la impact de mare viteza si masa, ce asigura cel mai avansat grad de protectie posibil. De fapt, Wiley X este singurul producator de ochelari de soare premium ca performanta a carui intreaga linie indeplineste aceste standarde de protectie.

Design modern si protectie extrema combinate intr-un singur model – WX Legend sunt conceputi pentru persoanele cu capul de dimensiune mica sau mijlocie (dimensiune rama 65/17/129), fiind cel mai nou model din gama Street.

Modelul de ochelari de soare Legend este conceput pentru a arata bine si a fi confortabil atunci cand va plimbati cu bicicleta in weekend, cand mergeti la plaja sau oriunde altundeva. La fel ca orice alt model din gama Street, el va va proteja ochii impotriva riscurilor care ar putea aparea la locul de munca sau in timpul liber.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™ ceea ce le ofera o rezistenta ridicata la zgarieturi. Asigura deasemenea protectie UV de 100% (pana la 400 nanometri) si antireflexivitate .

 

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur.

ANSI-HVPIntrunesc si chiar depasesc conditiile standardului ANSI Z87.1 ( standard optic si de siguranta la impact de mare viteza)

EN.166-SAprobati EN 166.S – certificati si testati in conformitate cu prevederile UE EN.166 (S) -standard de protectie individuala a ochilor . Categorie – protectia ochilor : ochelari cu grad ridicat de rezistenta .